305711771

Fújható Hőszigetelés Eperjes

Hőhíd mentes fújható hőszigetelés, Magyarországon a legújabb technológiával

Hőszigetelést készítünk új és meglévő házaknál, garázsnál, tároló helyiségnél, raktáraknál, csarnokoknál...stb....


Fújható hőszigetelés  Fújható hőszigetelő  Fújható hőszigetelési anyga  Hőszigetelést készítünk
Telefon: 30/19-444-19

Hőszigetelési árak Eperjes

m2 ár: 20 cm vastg fújható hőszigetés 2950 Ft / m2+áfa -tól

Hőszigetelő anyag fajtája:

Az árak nagy mértékben függnek a hőszigetelő anyagoktól. Ár-érték arányban legkedvezőbb hőszigetelési anyag a cellulóz. Meleg szívvel ajánlom mert a saját otthonomat is ezzel az anyaggal hőszigeteltem. Árban a következő kategória a fújható üveggyapot. Hasonló tulajdonságokkal bír mint a cellulóz, de A1-es, azaz a legmagasabb nem éghető, még a cellulóz a B2-es szintén nem éghető osztályba tartozik. Vannak más szigetelő anyagok is, melyeket a legújabb és legmodernebb gépünkkel igény szerint betudunk fújni.

Hőszigetelési helyszín felmérése

A hőszigetelési munka elvégzésére végleges árajánlatot a helyszíni felmérés után fogok tudni megadni.
A hőszigetelés helyszíni felmérése díjmentes.

A hőszigetelő anyagok kiszállítása, kiszállás a helyszínre (Eperjes)

Egy kis teherautóval érkezünk a helyszínre, amiben a fújható szigetelést befújó gép és a választott hőszigetelő anyag van. Legtöbb esetben innen tudjuk befújni az anyagot távirányító segítségével, így a helyszín tiszta marad utánunk.

A hőszigetelő anyagok helyszínre szállítása és a kiszállás díjmentes!

A cellulóz hőszigetelő anyag előnyei:

Praktikus,mert természetes anyagból készül, tapintásra olyan,mint a hópihe(nem szúr),színe fehér és nagyon könnyű. Használható új építésű és meglévő házaknál,raktáraknál, garázsnál, tároló helyiségnél, csarnokoknál stb.,mert bárhová befújható és minden résbe belemégy,ezért ellentétben a táblás üveg- és kőzetgyapottal teljesen hőhíd- és résmentes. Rendkívül jó a hőszigetelő képessége,ezért télen bent tartja a meleget,nyáron meg "templom"érzetet biztosítva, nem engedi azt be.A mostani időjárást látva legalább olyan fontos a hőségtől tartani( és a klíma villany számláján spórolni),mint a zord időjárástól. Mindenkinek a réme a rágcsálok és a rovarok,ezért ez az anyag olyan környezet barát adalékokat tartalmaz,ami mindezeket távol tartja. Páraáteresztő képessége nagyon jó,ellentétben a polisztirénnal,ezért penésztől és gombáktól sem kel tartanunk. B2 nem éghető osztályba tartozik,így a tűz nem veszélyezteti.Válaszfalakban is ajánlott,mert hangszigetelő képessége is kiváló.
Hívjanak bizalommal, a helyszíni felmérés és kedvező árajánlat után,akár 1 nap alatt is kivitelezhető a munka. A régi táblás, nem hőhíd mentes szigetelést minimális bontással hőhídmentessé tudjuk tenni utólagos befújással (ilyen esetben minimális az anyag költség). A helyszínen rendet hagyunk magunk után.


Budapest
-- --
Bács - Kiskun
-- --
Baranya
-- --
Békés
-- --
Borsod - Abaúj - Zemplén
-- --
Csongrád
-- --
Fejér
-- --
Győr - Moson - Sopron
-- --
Hajdú - Bihar
-- --
Heves
-- --
Jász - Nagykun - Szolnok
-- --
Komárom - Esztergom
-- --
Nógrád
-- --
Pest
-- --
Somogy
-- --
Szabolcs - Szatmár - Bereg
-- --
Tolna
-- --
Vas
-- --
Veszprém
-- --
Zala

Jó szívvel ajánlom figyelmükbe kútfúró barátomat, aki gyorsan profin és korrekt áron végez kútfúrást az ország egész területén:
Kútfúrás gyorsan profi kútfúró szakemberekkel
-- --
Kútfúrás

Az oldalt a Poliflott Kft üzemelteti: 7634 Pécs, Muskotály dűlő 14. Aktuális cégjegyzékszám: 02 09 076537 Adószám 23025097202